Spelskaparna görs av mig - Olle Landin. 2011 var jag med att skapa mobilspelet Quizkampen, som jag jobbade med fram tills att vi sålde företaget 2017. Är du intresserad av att höra mer om den resan, gör du det med fördel här.

När jag var ny i spelbranschen blev jag tidigt varse om det minfält av misstag jag vandrade genom. Spelskaparna blev ett kul sätt för mig att få ta del av andra personers erfarenhter från branschen och samtidigt dela dessa lärdomar till alla lyssnare. Om man är nyfken på branschen finns det mycket kul och spännande information att hämta här! Jag är också helt blown away av vad mycket coola saker, inom vitt spridda genrer, som vi lyckas skapa här i lilla Sverige.

Utöver Spelskaparna gör jag även podcasten Extraliv tillsammnas med Axel Johansson Palmkvist. Det är en podcast som belyser spelande och spelskapande från många vinklar. Varje avsnitt kretsar kring ett tema där vi har interjvuat flera olika personer som är intressanta för temat. Sedan kryddar vi intervjuerna med en god portion musik och ljudeffekter för att förstärka historierna. Lyssna gärna!

Ni får hemskt gärna komma med tips och feedback och då använder ni adressen: info•at•spelskaparna.com

Olle